1 any sense tu

Avui fa un any que ens vas deixar. Per això els teus jugadors i Staff de l’equip ha realitzat aquest vídeo per honrar la teva memòria. Etern Delegat!

NOU ENTRENADOR DEL PRIMER EQUIP

Gabriel Pares serà el nou entrenador la temportada vinent del nostre primer equip. El tecnic que portava varis anys entrenant categories inferiors al nostre club, fara el gran salt per entrenar al nostre primer equip i aconseguir el nostre gran objectiu que és l’ascens a 3a Catalana.

Molta sort en aquesta etapa Gabi!

 

DERBI IGUALAT

Dissabte vam viure el derbi entre l’AE Sant Gregori i el nostre primer equip. El partit és va decidir en el ultim minut on els visitants van anotar el gol del empat.

VICTORIA DEL QUARTA

El Quarta Catalana guanya el partit a casa davant del Bellcaire per 3-1. Gols de Fer i Fran de penalti i d’Alberto despres d’una falta indirecte dins del area rival. Partit molt emotiu per l’homenatge que s’ha realitzat en memoria d’en Dudu, moltes gracies a tothom que ha assistit al camp per fer-ho possible som una gran família verd-i-blanca.

UE Can Gibert – FC Sarrià

Els nostres van guanyar al camp del lider amb un resultat de 1 – 2 amb gols de Fer i Carlos. Un partit molt especial i emocional per part dels nostres que volien dedicar el triomf a la personal que més va confiar amb ells. #VapertuDudu és el hastag que utilitzaran els nostres jugadors aparti d’ara per las seves publicacions. Felicitats als nostres per la victorià aconseguida aquest 3 punts són molt importants per aconseguir els objectius